Хилари Дъф и Матю Кома вече са обвързани официално. Как разбрахме

...
Хилари Дъф и Матю Кома вече са обвързани официално. Как разбрахме
Коментари Харесай

Хилари Дъф се омъжи тайно

Хилари Дъф и Матю Кома към този момент са обвързани публично. Как разбрахме ли? Единственото, което сподели и сподели тя, бе снимката, споделена в нейния профил в Инстаграм, чийто надпис гласи просто: " Това ". 

Двойката се венчали на дребна гала в задния двор на дома си в Лос Анджелис. Седемгодишният наследник на Дъф – Лука, и едногодишната им обща щерка Банкс били в център на събитието. Лука благодарил на всички присъстващи, а по-късно изкрещял с цялостен глас: " Време е за празненство! ". 

Роклята на Хилъри е дело на една от обичаните дизайнерки на Кейт Мидълтън – Джени Пакъм. " Заедно с моята стилистка Джесика Пастър разгледахме работата на доста дизайнери, само че единомислещо се спряхме на Джени. Моделите, които прави, са толкоз красиви ", показа Дъф за избора си на дизайнер за сватбената си рокля. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Hilary Duff (@hilaryduff) на Дек 22, 2019 в 6:55 PST

Хилари и Матю стартират да се срещат преди три години, малко след раздялата на Дъф с хокеиста Майк Комри. През октомври 2018 година се роди тяхната щерка, а единствено преди 7 месеца двамата се сгодиха, като още веднъж разбрахме новината от Инстаграм, откакто певицата и актриса разгласява фотография с текст: " Той ме попита ще бъда ли негова жена ". 
    Вижте тази обява в Instagram.         
He asked me to be his wife♥️

Публикация, споделена от Hilary Duff (@hilaryduff) на Май 9, 2019 в 7:20 PDT
 Кои са най-запомнящите се сватби през 2019 година?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР